Välkommen till vår butik & verkstad på Nybodagatan 2 i Solna. Öppet: Vardagar 10:00 – 18:00 Lördag, Söndag: STÄNGT.

Dynor:
Det är vår specialitet att tillverka dynor och madrasser efter specialmått, allt från enklare till mer avancerade båt och husvagnsdynor till hela restauranginredningar för så väl privat som offentlig miljö. Vi tillverkar dynor för alla tänkbara användningsområden.Hos oss kan du beställa alla sorters dynor, till soffan, bänken eller kökssoffan. Även klädnad till gamla som nytillverkade soffor. Vi väljer med omsorg ut den rätta kvalitén, stoppningsdetaljer för ändamålet och vi hittar smarta lösningar för att kunna hjälpa våra kunder att förverkliga sina önskemål.
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Prisfråga:

För att kunna räkna / lämna ut prisförslag behöver vi veta måtte på skumplasten, dyna eller madrassen , alltså längd, bredd samt tjockleken du önskar och eventuellt formen om den inte är rektangel. För båtdynor behöver vi veta dessutom om det finns avfasningar /snedda kanter mot skotte / skrovet. 

Som kompletterande uppgifter vore det bäst om man kan skicka några bilder och eventuellt någon enkel skiss med mått för att kunna beräkna ett prisförslag.

 
Tel:     08-6842 8008
Mobil:  070-7338008

 

 

 
Solna Dynor & Madrassinredning
Nybodagatan 2, 171 42 Solna